Mennyi ideig tart ki nektek a 6 kg-os mosópor? Milyet használtok, hány főre?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 10:36
1/10 anonim válasza:
Szia!Kb 1 hónapig elég,és általában Tomit használok,vagy Biopont 3 főre.
2/10 anonim válasza:
Dosia 9kg, kb 2-3 hónap, 3 főre
3/10 anonim válasza:
Folyékony Tomi 3 literes kb 1.5 hónap 3 főre
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én 2,5 kg-os Maxima mosóport használok, 3 fő, egy 4 éves gyerekkel. Naponta megy a gép :( és kb. 1-1,5 hónapra elég. Egy adagolóval teszek bele/mosás. (hiába takarékos,árban szerintem kb. ott van, mint a 6 kg-os, de erre nem vagyunk allergiásak)
5/10 LN09 válasza:
Mivel mi ketten vagyunk férjemmel, nekünk nagyon sokáig elég egy zacskó mosópor. Szerintem fél évig biztos...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket mindenkinek!
Kisbabások és nagycsaládosok válaszát várom még.
2009. nov. 26. 18:32
7/10 anonim válasza:
Arielt használok, kb 1 hónapig elég négy főre. A lányaimra rengeteget kell mosni, mindig összekenik magukat. A nagy 6 éves, a kicsi 6 hónapos.
8/10 anonim válasza:
Magunknak: fehérnek Persilt, feketének, színesnek perwollt. 9 hónapos babynek: Norit mosószert. Kb. 2 hónapig elég úgy, hogy minden nap többször is mosok. (
Ez 3 flakon mosószer)
9/10 hangszoros válasza:
Kevesebb mosószer, és 1-2 evőkanál Trisó . Nemcsak a ruha a dob is ragyog
10/10 anonim válasza:
jól megy mindenkinek. nekünk 4 személy,és 9kg os tescós mosópor kb 3-4 hét re elég. minden nap mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!