Mi a véleményetek WC és konyha porszívózásáról?
Akkor nekem hibás a klotyóm, mert általában kifelé nem igen jön belőle semmi. Persze, még mikroszkóppal nem ellenőriztem.
Ajánlhatom számodra például a Dettol nevű csodát. Naponta egy korty, és a Wc-be kerülő dolgok is 99.99 %-ban bacimentesek lesznek. Akkor nyugodtan porszívózhatsz ott is.
WC-ben szerintem felesleges porszívózni, használj inkább domestost vagy hypót és mosd fel rendszeresen.
"Akkor nekem hibás a klotyóm, mert általában kifelé nem igen jön belőle semmi. Persze, még mikroszkóppal nem ellenőriztem. "
Nem hibás az, csak éppen nem látod. Rengeteg, több millió baktérium fröcsög széjjel egy lehúzásnál ha nem csukod le a tetőt. Ráadásul ha a wc a fürdővel egyben van akkor fogkefe és egyebek sincsenek kímélve. Volt is erre egy mythbusters/állítólag rész és hát elég rémisztő eredmények jöttek ki.
Szóval csukd le amikor lehúzod, illetve rendszeresen fertőtlenítsd a wc-t és környékét.
"Ajánlhatom számodra például a Dettol nevű csodát. Naponta egy korty, és a Wc-be kerülő dolgok is 99.99 %-ban bacimentesek lesznek. Akkor nyugodtan porszívózhatsz ott is."
Hát, ez állati :)))) köszi
Arról nem olvastál kedves kérdező,hogy megállapitást nyert,hogy egy konyhai mosogatószivacson vagy vágódeszkán nagyságrendekkel több baktérium van ,mint a wc.-ben?
Nyilván nem a végletekről szó a tanulmány..de az átlag ilyen!
Ennyi erővel minden használat után a kukában kell landoljon a vágódeszka!:)
Nem kell túlzásokba esni...a végén az immunrendszerünknek semmi dolga nem lesz :)
"Ennyi erővel minden használat után a kukában kell landoljon a vágódeszka!:) "
Én el szoktam azt is mosogatni és akkor nem marad koszos :)
Amúgy nagyon nem mindegy, hogy műanyag vagy fa vágódeszkáról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!