Mivel tudnám a szőnyegből kiszedni a hajszálakat?
Figyelt kérdés
Hiába porszívózom. Neki hasalok, és szedegetem, de az nagyon fáradságos.2008. júl. 13. 07:38
11/15 anonim válasza:
Kiprobáltam tudom ajánlani,nagyobb szivacs darabot vizbe mártod majd kinyomod és feldörzsölöd vele a szönyeget.
Nekem bejött probáld ki te is.
12/15 anonim válasza:
Szia! Mi gyökérkefét használunk! Szárazon és vizesen is tökéletesen kiszed minden szöszt és hajszálat a szőnyegből! Ehhez sajnos 4kézláb kell végigmászni rajta.. Utána mehet a porszívó!
13/15 anonim válasza:
Véletlenül jöttem rá a jó megoldásra! Strandpapucs talpával
"sepregetem" össze,csomókba áll.Nálam is kutya van,hosszúszőrű,sokat jelent ez a megoldás,próbáld csak ki!
14/15 anonim válasza:
a boltban lehet kapni kimondotan erre a célra egy olyasmi cuccot ami ugy éz ki mint amivel a festők festenekaz a henger csak a henger ragasztósés azzal végigmész a szőnyegen és kész is.
15/15 anonim válasza:
Nálam is a vizes gyökérkefe vált be, de tetszek a ragasztószalagos megoldás is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!