Mivel tudnám a szőnyegből kiszedni a hajszálakat?
Szia! 6 hós a kislányom és a szoptatás alatt iszonyatosan elkezdett húllania a hajam. Én is hiába porszívóztam egyszerűen nem szívta fel, majd neki álltamszálanként felszedegetni.... Már nagyon untam az egész, amikor az Ikeában 175 ft-ért rátaláltam egy hengerre, ami minden szösz, hajszálat összeszed. A kuty-macska cuccoknál lhetet kapni, nekem nagyon bevállt!!!!!
Dia
NEKEM IS VAN EZ A HENGER,DE ÉN CSAK ÜLÖGARNITURÀRA HASZNÀLOM(OTT HATÀSOS)SZÖNYEG:HA ELÖVESZEL EGY KÖRÖMKEFÉT,ÉS EGY EDÉNYBE VIZET,AZTÀN VIZES KÖRÖMKEFÉVEL VÉGIG MÉSZ A SZÖNYEGÉN,CSODÀKAT LÀTSZ!
MINDEN HAJSZÀL ELTÀVOLITHATO(DE PROBÀLD MEG HENGERREL,ÉS AZTÀN MENJ RÀ KEFÉVEL,AKKOR IS TALÀLSZ HAJSZÀLAT8TAPASZTALAT)
Szia!
lehet kapni nagyon sok helyen porszívófejet, ami kiszedi a szőrt a szőnyegből, és bárhonnan, nekem bevált, tudom ajánlani.
Az a barna ragasztószalag is hatásos, amelyet a papírdobozok lezárására használnak. Ragasztós oldalával kifelé egy gyűrűt formázol belőle, ami a kézfejedre ráfeszül, és "tapicskolsz" vele a szőnyegen.
Mivel elég sok van egy tekercsen, nem túl drága befektetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!