Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel tudnám a szőnyegből...

Mivel tudnám a szőnyegből kiszedni a hajszálakat?

Figyelt kérdés
Hiába porszívózom. Neki hasalok, és szedegetem, de az nagyon fáradságos.
2008. júl. 13. 07:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk sajnos a kutyaszőr miatt van ilyen probléma. Én vizes kézzel gyorsan egy irányban végigdörzsizem. Nem sok idő még egy nagyobb szőnyegnél sem, bár ha padlószőnyegről van szó, akkor bocsi. Más megoldást én sem találtam, de az eredmény egész jó.
2008. júl. 13. 07:58
 2/15 anonim válasza:
100%

Szia! 6 hós a kislányom és a szoptatás alatt iszonyatosan elkezdett húllania a hajam. Én is hiába porszívóztam egyszerűen nem szívta fel, majd neki álltamszálanként felszedegetni.... Már nagyon untam az egész, amikor az Ikeában 175 ft-ért rátaláltam egy hengerre, ami minden szösz, hajszálat összeszed. A kuty-macska cuccoknál lhetet kapni, nekem nagyon bevállt!!!!!

Dia

2008. júl. 13. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egy tépőzár jutott eszembe (tudod a keményebbik fele), de lám egy szösztelenítő guriga is megteszi. :)
2008. júl. 13. 09:26
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

NEKEM IS VAN EZ A HENGER,DE ÉN CSAK ÜLÖGARNITURÀRA HASZNÀLOM(OTT HATÀSOS)SZÖNYEG:HA ELÖVESZEL EGY KÖRÖMKEFÉT,ÉS EGY EDÉNYBE VIZET,AZTÀN VIZES KÖRÖMKEFÉVEL VÉGIG MÉSZ A SZÖNYEGÉN,CSODÀKAT LÀTSZ!

MINDEN HAJSZÀL ELTÀVOLITHATO(DE PROBÀLD MEG HENGERREL,ÉS AZTÀN MENJ RÀ KEFÉVEL,AKKOR IS TALÀLSZ HAJSZÀLAT8TAPASZTALAT)

2008. júl. 13. 10:50
 5/15 anonim válasza:
100%

Szia!

lehet kapni nagyon sok helyen porszívófejet, ami kiszedi a szőrt a szőnyegből, és bárhonnan, nekem bevált, tudom ajánlani.

2008. júl. 13. 15:50
 6/15 anonim ***** válasza:
3%
Új szőnyeg?
2008. júl. 13. 19:52
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Macskaszörre használom az ikeás hengert, de elég felületesen szedi ki és mire végighuzigatom egy csomó lapot elhasználok, szóval költséges.... Elötte azért jól ki kell porszívózni amit lehet, mert a hengerrel görgetsz egyet és tele lesz ha nem tiszta a szőnyeg.
2008. júl. 13. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
vizes körömkefe a legjobb
2008. júl. 13. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Az a barna ragasztószalag is hatásos, amelyet a papírdobozok lezárására használnak. Ragasztós oldalával kifelé egy gyűrűt formázol belőle, ami a kézfejedre ráfeszül, és "tapicskolsz" vele a szőnyegen.

Mivel elég sok van egy tekercsen, nem túl drága befektetés.

2008. júl. 13. 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
istenem,hat fogsz egy hulye surolokefet,es ennyi...bevizezed es vegighuzod a szonyegen
2008. júl. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!