Tokidoki kérdése:
5 cm szálhosszuságu Shagy szonyeg tisztitására van-e valakinek valami praktikája? Eleg nagy 2x3 m es.
Figyelt kérdés
Eleg nagy 2x3 m es van benne feher szin is, ami soha nem lesz feher akàr milyen modon tisztitom. Probàltam por alaku tisztitot utàna porszivo, rendes szonyegtisztitot is, de nem az igazi...2013. dec. 11. 08:44
1/1 anonim válasza:
Dalma mosóvarázs krém, vagy valami hasonló. Százforintos, egy eurós boltokban lehet kapni, én a kutyapisitől kezdve a mocskos zoknin át, az autószerelés áldozatávávált (váltóólajos) pulóverig mindent ki tudtam vele mosni! Sok krém, kevés viz, erőteljes dörzsölés :) Előmosáshoz is jó a gépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!