Az edények fulénél lévő szennyeződéseket, hogyan tudnám a legegyszerűbben eltűntetni?
A domestosban áztatás nagyon hatékony, mert fellazítja a szennyeződéseket. De utána azt is le kell szedni. Erre érdemes időt szánni és fémszivaccsal szépen ledörzsölni. Megéri, ha ráérsz, mert szépek lesznek utána, csak aztán alaposan mosd el őket, nehogy maradjon rajtuk Domestos.
Utána meg annyi, hogy a szintentartásra kell ügyelni, és időnként mosogatásnál ott külön megsikálni. Vagy venni egy mosogatógépet :D
Nagypapi hentes volt. Évente két alkalommal minden edényt és evőeszközt kifőzött a nagy mosófazékban úgy, hogy egy óra hosszáig rendesen pakolta fával a sparheltet.
Én mostanában mosogatógépet használok, ott vagy ezer alkalommal felpermetez mindenüvé a forró (60 fokos) mosószeres víz, úgyhogy lejön. Kézi mosogatásnál én is útáltam az ilyemit. Megfigyeltem, hogyha nálam kifutott az étel, az mindig úgy történt, hogy az edény füle is hót dzsuva lett, és sosem a két fül közé szíveskedett kifutni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!