Mosódió, mosószóda, mosószappan, szerintetek legalább annyira jól kihozza a koszos ruhákból a koszt, szennyeződéseket, mint egy igazán jó mosószer+öblítő?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Engem az vitt rá, hogy nincsenek telenyomva különböző vegyszerekkel,a kisebbik lányom bőre mindenre nagyon érzékeny....a másik pedig , hogy olcsóbb.
"Ha ezek a régi bigyók tökéletesek lettek volna, nem találták volna fel a mosószert."
Semmi nem tökéletes. A mosószerek sem. Még a méregdrága mosószerek sem.
Másrészt ha annyi nem tökéletes a régi dolgok, akkor miért tartalmaz sok mosószer mosószódát?
A mosódió a koszos ruhákra nem igazán jó. Viszont az érzékeny bőrűek java részének nagyon jó, nem okoz irritációt.
A nem túl piszkos ruhákat nyugodtan moshatod vele.
A mosószóda jól tisztít. Helyettesíts vele a mosószer felét mosáskor.
"Egyáltalán mi vesz rá valakit, hogy a mai világban mosószappant használjon?"
Engem pl. az, hogy vannak olyan foltok, amik jobban kijönnek mosószappannal, mint mosószerrel, folttisztítóval. Sőt, sok esetben kézmosáshoz is használjuk, hatásosabb mint a szappanok, folyékony szappanok.
Ha érzékeny bőrű a lányod, ne használj öblítőt. Használj helyette ecetet. Nem lesz sem ecetszagú, sem büdös tőle a ruha. Ha nagyon ragaszkodsz az illathoz, tehetsz hozzá illóolajat.
Mosódió : csak ott használható eredményesen ahol lágy a víz és kevés a vas tartalma.
Foltkezelésre szükség van mellette és a fehér ruhák beszürkülnek tőle.
Én venish szappannal bedörzsölöm a foltot, hagyom hatni, majd bő vízzel kiöblítem és úgy a gépbe.
Mosódió + ecet az öblítéshez.
Kakafolt és a gyümifoltok eltüntek. Sőt a céklás bodyt csak simán betettem és kijött belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!