Mire jó a szárítógép?
Szerintem nagyon jó kis készülék, itt Németországban még a 90 éves néniknek is van, egyszerűen minden háztartás elengedhetetlen kelléke.
Akinek gyűrött és kicsi lett a ruhája annak valami 30-40 éves masinája lehetett, mert a maiakba a selyem estélyit bele lehet tenni és szinte kivasalva jön ki.
Áramot semmivel sem fogyaszt többet mint a mosógép, szóval nem értem mi a gond. kb. 1KW használatonként, ha tele van.
Időt rengeteget spórolsz vele. Egy mezei mosás (póló, bugyi, zokni, melegítőalsó, stb) szárítása az én gépemen 1 óra 40 perc. kb. 3 liter vizet öntök ki a tartályból. Szárítón ez a mennyiség a falakra megy. Ha rögtön kiveszem a ruhákat, akkor a sima pólókat, egyebeket nem kell vasalni, csak még melegen kisimogatom és úgy hajtogatom össze.
Működés: forog a dob, mint a mosógépnél is, közben meleg levegőt fúj bele, így szárít.
Sokféle van, kapsz már 100e alatt is, a modernebbek, energiatakarékosabbak meg simán 200e felett vannak.
Egyébként a "sokat zabál" szöveghez: van már A++-os is.
Nekem Bosch van, isten áldása két gyerek mellé, főleg télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!