Vann itt fenn profiszakács?
Figyelt kérdés
Hol lehet venni olyan eszközöket amivel dekorálni lehet gyümölcsöt zöldséget hidegtálakhoz?Gondolok pl: hullámos pengélyű késre, hornyolókésre, retekvágóra, zöldségirdalókés... De bármilyen dekorációs eszközt ajánlanátok?És hol lehet beszerezni, mert egyszerűen lehetetlen ezeket.Web címet ha írnátok...2009. nov. 13. 18:45
1/7 anonim válasza:
Nekem van egy éttermem.nekem azt ajánlották h rendeljek a WS teleshopból..de én az ilyen szarokba nem hiszek..Én Franciaországból rendeltem meg az ilyen dolgokat.De vannak ilyen boltok ahol kifejezetten ilyen dolgokat árulnak..ilyen konyhai eszközöket stb. nem akarok reklámozni..De én például a Kikában is láttam ilyeneket.:).Sok sikert..remélem találsz.!:)
2/7 anonim válasza:
Bármelyik nagyobb bevásárlóközpont konyhafelszerelések részlegét átnézve találsz magadnak valamit. Nem állitom, hogy teljes készletet össze tudsz válogatni egy alkalommal, de még az sem kizárt. És minőségi dolgokat tudsz találni, ne vedd meg a gagyit, annak semmi értelme. Különféle hámozókat, lyukasztókat, vajhúzót, stb találtam már magamnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szétnéztem már néhány nagyobb bevásárló kp.-ba, de ott semmi.Néztem márkásakat, de pl a hullám pengéjű kés beszerezhetetlen.
Azért jó lenne ha mégis reklámoznál pár címet , oldalt.
:-)
2009. nov. 13. 21:16
4/7 A kérdező kommentje:
Írjátok meg légyszi hogy hullám pengéjű kést hol találok?Ez lenne a legfontosabb!
2009. nov. 13. 21:35
5/7 anonim válasza:
nézz körül a fiskarsshop.hu-n: a cuisine és a chef de luxe sorozat kifejezetten prfo szakácsoknak van.
vagy esetleg a kesplaza.hu-n találhatsz, ami neked kell.
6/7 A kérdező kommentje:
Az első címen már voltam, de a szállító azt mondta hogy nem bizti hogy tud hozni, a másikat migyjárt megnézem!
2009. nov. 14. 17:02
7/7 anonim válasza:
nézd meg az extrametál kft. honlapját (van egy boltjuk a mom parkban is), hátha találsz vmit, amit keresel.
victorinox stb. cuccokat árulnak. www.extrametal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!