Hogy is van ez? Mosógép tisztítás?
Én mosógép szerelőtől hallottam a következőt:
Vagy beleöntesz egy liter 20%os ecetet és elindítod 90 fokon vagy beleöntesz egy liter sima háztartási 40 ft-os hypót és elindítod 90 fokon. A Domestos nem jó, mert az csak habzik,de nem tisztít. Nekem büdös volt a mosógépem még nyáron kimostam hypoval azóta semmi baja és a vízkövet is kiűzte viszont a gépet nem károsítja mert rögtön átmegy rajta. Esetleg önthetsz öblítőt is a tartályba,hogy miután kimosott jó illata is legyen a gépnek,de a hypotól sem lesz hypo szaga ne aggódj :)
Szia!
ha olajos a férjed ruhája, nagyon ajánlom a mosószódát! z megoldja a mosógép vízkőtlenítését is, mert amellett, hogy zsíroldó, vízlágyító is.én minden mosáshoz használom, így fele annyi mosószert teszek hozzá. egyébként meg környezetkímélő is, mert a természetbe kerülve leomlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!