Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Megérné venni varrógépet ha...

Megérné venni varrógépet ha eddig még sohasem használtam?

Figyelt kérdés

2013. okt. 18. 23:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8-as még messze van a háztartásvezetés meg a férj.Hobbiból szeretném de ahhoz az alapok is kellenének.
2013. okt. 23. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Az alapok benne vannak a varrógép használati utasításában (ha a tiedben nem, keress rá a neten a Csajka vagy a Neumann gép használati utasítására, azok elég részletesek), oszt utána már csak a fantázia szab határt. Eleinte talán egy kicsit girbe-gurbák, asszimetrikusak lesznek a termékek, de aztán belejössz.
2013. okt. 23. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Am nekem Victoria gepem van, a burkolata muanyag de belulrol fem. Kb 5-6 eve vettem 15ezerert, de meg soha semmi gond nem volt vele pedig rengetegszer hasznalom:)

Ezt csak azert irom le, merthogy az egyik hozzaszolo azt irta h 20K-ert is csak gagyit lehet kapni:)

2013. okt. 23. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:
amit kifelejtettem: ujonan vettem, garanciaval.
2013. okt. 23. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Én februárban kaptam a páromtól születésnapomra egy ikeás varrógépet, drágábbat nem akartam, elsőre "játszani" tökéletesnek gondoltam. Viszont azóta egy párnát vettem kisebbre és bevettem egy felsőmből, mást sajnos nem mertem vele csinálni, pedig jó lenne. Most, hogy megint hűl az idő kezdtem el nézelődni, hogy mennyi mindent kellene megvarrni, remélem összeszedem magam és végre ráérzek a varrásra..

Egyébként minek kell ennyire vérre menően pontozni itt a válaszokat? Egy varrógépről beszélgetünk, hihetetlen :)

2013. okt. 25. 11:27
 16/16 anonim válasza:
Igen, meg. Mert nagyon sokáig használhatód. Én is úgy vettem meg, hogy egyáltalán nem értettem hozzá (akkoriban egyáltalán nem volt olcsó), elolvastam a használati útmutatót, majd lassan belejöttem. Abroszt is varrhatsz, de bármit. Az elején mindig valami egyszerűvel próbálkozz, párnahuzat, abrosz. Sok sikert hozzá!
2013. okt. 26. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!