Mik a véleményetek az ilyen porszívókról?
Nem konkrétan erre a márkára gondolok, hanem az ilyen hordozható típusokra, ellentétben a hagyományos porszívókkal. Akinek van ilyen, leírná hogy hasznos-e, vagy jobb-e/rosszabb-e mint a hagyományos, megéri-e venni, és tudja mindazokat amit a másik.
Nekem most porszívót kéne vennem, és nagyon megtetszettek ezek, de ha ilyet vennék nem lenne más, úgyhogy nem tudom megérné-e. Ja és árulnak vezetékest és vezeték nélküli akkumlátorost, melyik lehet a jobb?
én azért nem vettem ilyent, mert középen jó lehet vele porszívózni, de ágy alá, vagy a rés szívó toldalékkal kisebb/szűkebb helyekre már nem fér be sehova.
de ez attól függ, hogy milyen helyeken kell használnod.
lényeg a szívási teljesítmény ami 300W alatti ne legyen (ez nem a porszívó teljesítménye, ami 1000-2000W is lehet.)
Köszi.
Én is arra gondoltam, hogy az ágy alá, szekrény alá már nem tudok vele beérni. Na meg a pókháló a plafonon...
Úgyhogy lehet hogy mégis maradok a hagyományosnál.
Én egyszer vettem egyet, szerencsére csak 5000 ft. bánta.
A szőnyeget kiporszívózza, vagy inkább kisepri, de a járólapon csak bohóckodik. Elsepri maga alatt a koszt.
Vegyél hagyományosat, abból nem nyúlsz mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!