Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » WC-olajról tapasztalatok?

WC-olajról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én évek óta használom.Ma már több félét árulnak, nem mindegyik megfelelő minőségű sajnos. Nekem a Clean Centeres vált be. Hosszan tartó erős illata van, és a vízszint alatti lerakódást is lassítja.

2009. nov. 10. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál! A Qin Classic-ot használod? Megnéztem a honlapot, tényleg marcipán illata van? Hááát...
2009. nov. 10. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a fajtát használom. Néztem most én is a Clean Center honlapját,tényleg másmilyen van fent most nekik.Én ezt kb fél éve rendeltem tőlük,akkor még ilyen volt nekik. Ismerjük az egyik üzletkötőt és tőle szoktunk kartonnal vásárolni és elosztjuk a családba. Nem tudom,h az a fajta milyen lehet,esetleg kérdezz rá náluk, ez a fajta nincs e már. Régebben volt nekik is egy rózsaszín az Exqisitből,de nem mondanám,h marcipán illata volt,inkább a tutti-fruttira hasonlítanám. Nekem pl az is tetszett,bár én alapból szeretem az édes illatokat,de ugye WC-be nem mindenki tudja ezt elképzelni.:)

[link]

2009. nov. 11. 08:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most írtam is nekik e-mailt :-) Mindenképpen ki szeretném próbálni!
2009. nov. 11. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen!:)
2009. nov. 12. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!