Miért a nők kötelessége a főzés, ha a leghíresebb séfek mind férfiak?
Szia
Jo a kerdes!
Azert mert muveszi hajlamban a ferfiak erosebbek mint a nok, es ez a mesterszakacsok noi- ferfi megoszlasanal is lathato, mint annyi mas muveszeti hajlamot kivano hivatasnal!
Udv.
Művészi hajlamban erősebbek lennének a férfiak? Ez szerintem nem feltétlen igaz, inkább jobban tűrik talán a fizikai munkát, esetleg a monotonitást is.
De igazából ez tényleg azért érdekes, mert ez valahogy kialakult, pedig sok nő szerintem kifejezetten a háta közepére kívűnja a főzést...nem is tudom, a XX. század előtt főztek-e valaha a férfiak, akár otthon, vagy egyből furán néztek az olyan pasira, aki fakanalat ragadott?
Én úgy gondolom, hogy a főzés nem egyszerű házimunka, hanem valahol már művészet: mert egy sima főzeléket, oké, megfőz bárki, na de hogy az olyan legyen,hogy a szakács lelke belekerül...na szerintem itt a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!