Lehet rakoltom meg egy mosogep arat a Vanisre, amivel kimelni szeretnem az amugy is elhasznalodo gepem?
Figyelt kérdés
szamolt mar utana valaki? kivancsi lennek.2009. nov. 7. 21:35
1/7 anonim válasza:
Nem Calgont akartál írni? a Vanish az folttisztító.
2/7 anonim válasza:
egyébként én használok calgon tablettát, nem tudom, mennyit költöttem rá, de a mosgógépem (Siemens) 9 éves, és még soha nem volt "beteg", a dobja és a belseje is csillog-villog, nem vízköves. (múltkor a szűrőjét tisztította a férjem és kicsit belenéztünk, de gyönyörű belül is). és még remélem, ilyen is marad. :)
3/7 anonim válasza:
Amúgy a vízkő nem teszi tönkre a mosógép fűtőbetétjét. Ezt minden szerelő tudja, csak a reklámbeliek nem. :D
Viszont a Calgon bomba jó üzlet a gyártóknak. :D
4/7 anonim válasza:
Én tíz éve csak ecetet használok öblítésre,sem Calgont,sem Vanist nem,mégsem vízköves a gépem,és a ruhák sem maradnak foltosak.
5/7 anonim válasza:
Mivel az összes mosószer legfőbb alkotórésze vízlágyító, elég nagy csoda lenne, ha vízkövesedne a mosógép. Lehet hogy van a Calgonnak hatása, de biztosan nem az amit Antonovics Antal mond a reklámban, mert az komplett baromság.
6/7 A kérdező kommentje:
nahaaat, tenyleg elirtam
Bocsi!
CALGON
2009. nov. 8. 20:35
7/7 A kérdező kommentje:
amugy szerintem is reklamfogas, mert 100 emberbol 1-2 ha talalkozik a mosogepe futocsovevel az mar jo arany. ugyhogy bermit ra lehet "kenni" a reklam kedveert.
2009. nov. 8. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!