Hetente hanyszor takaritotok?
"Egyszerűen reggel eszembe jutott és gyorsan beírtam, ennyi."
Tudod, erre találták ki azt a mondást: "Előbb tedd sebességbe az agyad, mielőtt kinyitod a szád!" (Persze, értelemszerűen itt a száj kinyitásának helyébe helyettesítsd be a kérdés kiírásának műveletét.)
"Nem hiszem ,hogy bárkinek is el kellene számolnom azzal ,hogy milyen kérdést írok ki és ,hogy ellenőriztem-e előtte..."
Valóban nem, bár régen úgy emlékszem, benne volt a szabályzatban, hogy ne írd ki ugyanazt a kérdést, amit már egyszer előtted valaki kiírt. Ettől függetlenül, egyrészt a kérdés kiírására kattintva neked is előhozott egy nagy rakás hasonló kérdést (amelyek legalább fele egy az egyben ugyanaz mint a tiéd), másrészt ha ennek ellenére újra kiírod ugyanazt, számolj azzal, hogy mindig lesznek trollok (mint most pl. én), akik szóvá teszik ezt neked. Ez ezzel jár, lehet ágálni ellene, de sok értelme nincs.
Sceptic!
Kb fél évvel ezelőtt jártam gyakrabban az oldalon, már akkor is mindenkibe belekötöttél, és írtad az értelmetlen hozzászólásaidat.
Ilyen vagy a való életben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!