"Eltűnhet " a mosógépben egy kicsi gyerekcipő?
Figyelt kérdés
Betettem az elől töltős gépembe néhány ruhát, egy gumis lepedőt, egy plédet és 1 pár gyerek sportcipőt. Mikor végzett a gép, csak az egyik cipőt találtam meg. Nincs sehol, átnéztem a gumis lepedő sarkait is, de nem találom. Lehetséges, hogy belekerült valahogy a mosógépbe?2013. szept. 13. 21:51
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a zoknimanó már nem csak fél pár zoknikat csen el, hanem gyerekcipőket is?
:D
Szerintem nincs akkora rés sehol a gépen, hogy eltűnjön benne egy cipő! Ha lenne, akkor mennyi apróság eltűnt volna már benne?
Én egyszer találtam a zsebemben egy fél pár zoknit, pedig nem tettem bele, de mosáskor belekerült.
2/2 anonim válasza:
A mosógépek általában fél gyerekcipőkkel táplálkoznak...
Nézd meg a ruhák zsebét, esetleg a mosógéped dobjában lévő lamellákat, nem szorult-e be kettő közé. Hacsak nem cukorból volt öntve a gyerekcipő, akkor ott kell annak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!