Lehet úgy öblíteni, hogy kevés öblítőt, vizet és ecetet keverek össze?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 21:08
1/6 acelsziv válasza:
lehet. De jobban jársz, ha öblítő helyett bioboltban kapható öblítéshez való illóolajat használsz.
2/6 anonim válasza:
Víz nem kell,csak öblítõ+ecet,vagy csak öblítõ,vagy csak ecet.
3/6 Dudok Andrásné válasza:
Én már rég nem veszek őblitőt!! Viz és kicsi ecet k
everéke
Én már rég nem veszem a drága őblitőket!! Viz és ecet keveréke és finom friss illatuak a ruháid.Még
a szinük is szép marad.
4/6 anonim válasza:
Víz nem kell hozzá, úgyis vízzel öblít a mosógép. Én egy öblítőüveges kupaknyi 20%-os ecetet öntök az öblítő tartályba.
5/6 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan nem érdekel szólás-szabadság van az én tapasztalatom az az hogy nekem is bejött az ecetes dolog tetszett is de viszont képzeljétek el elrozsdásodott a mosógépem dobja azokon a részeken ameiken voltak karcok a mosógépszerelő le is cseszett a lábamról ezért befejeztem az ecetelést igy maradok az öblitő mellett drága mulattság volt
6/6 anonim válasza:
Ebben igazad van, az olyan konstrukciós mosógépeknél ahol a víz visszafolyik a "perem alá" (általában felültöltős vörpul és társai), mert olyan anyagból vannak rozsgásodik, de nem biztos, hogy az ecettől volt. Ismerek olyan embert, aki nem ecetezik és a gép teteje ha nem használja nyitva van - rozsdásodik a műanyag borítás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!