Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi egy mosás költsége?

Mennyi egy mosás költsége?

Figyelt kérdés
Mosógéppel 40 fokon, kb?
2009. nov. 3. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Összességében? Ez függ mondjuk a mosógéptől, attól, hogy mivel mosol, mennyibe kerül a víz stb. Nálam a mosószerek, öblítők mosásonként kb 20 ft-ba kerülnek, de hogy a mosógép mennyit fogyaszt, azt nem tudom.
2009. nov. 3. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Pedig pont erre a részére lennék kíváncsi! :-((
2009. nov. 3. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg a használati utasitásból ki tudod keresni, vagy kérdezz rá a gyártó cég honlapján (vagy másik mosógépgyártó céget keress ki az interneten)
2009. nov. 3. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Olvasd le a villanyórát mosás elött és után és számold ki.

Az Elmü honlapján ellenőrizheted a kw árát.

2009. nov. 28. 00:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, köszi, ezzel valamennyire közelebb jutok a megoldáshoz, viszont mikor mosok, akkor sem kapcsolom ki a többi áramforrást pl. hűtő a lakásban, így pontos értéket így sem kapok. Az e-on számlán pedig meg tudom nézni az árat. Tehát ez sem pontos, viszont még mindig a legkézzelfoghatóbb, ha lesz hozzá idegzetetm, meg nem felejtem el, lehet, h egyszer kipróbálom. Köszi!!!
2009. nov. 28. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!