Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egy héten hányszor szoktatok...

Egy héten hányszor szoktatok porszívózni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az több dologtól is függ, hogy mennyi vendég volt itt stb. A szőnyeget 4-5 naponta, a teljes szobát hétvégenként, tehát heti rendszerességgel.
2009. nov. 2. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon sz... porszívónk van úgyhogy heti egyszer vagyok hajlandó miatta feldühíteni magamat! Viszont hetente 2-szer is felsöpröm!!
2009. nov. 2. 20:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap szoktam porszívózni, mert sötét szőnyegünk van és minden meglátszik rajta, s akkor nagyon ronda!
2009. nov. 2. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
heti egyszer, és ha várok valakit.
2009. nov. 2. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Minden nap, mert kisbaba van, és így is időnként hasra vágja magát, és a szöszöket szedegeti. Én az előszobában is inkább porszívózok, mint seprek, a fürdőről nem is beszélve, ami állandóan tele van a hulló hajammal!
2009. nov. 2. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
nagyon ritkán ,1-2 hetente ! De még söpörni sem szoktam gyakran , heti egy !! most is teljessen poros a számitógép is !!
2009. nov. 2. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer és ha vendég jön hét közbe akkor előtte is.
2009. nov. 2. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Szinte minden nap!A szőnyegünkön minden meglátszik, és akkor ronda!Így muszáj, és kandallónk van, így akörül is muszáj naponta többször is!
2009. nov. 3. 09:41
 9/12 anonim ***** válasza:

minden nap. elég jó szemem van az apró szöszökhöz is, és hát inkább takarítok, minthogy idegesítsen.

egyébként nem vagyok tisztaságmániás, mert felmosni pl utálok...

2009. nov. 4. 07:49
 10/12 anonim válasza:
Minden nap porszívózok. Vaj színű a szőnyegünk és még baba is van. Az előszpbában, folyosón van hogy naponta 2 is.
2009. nov. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!