Hányszor lehet egy nap orrszivó porszivózni? kell e sterimár hozzáő v szárazon szivjam?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 4. 11:07
1/7 anonim válasza:
Csak akkor kell színi ha folyik az orra. Ha nem folyik akkor csak kárt okozol vele. Tönkre teszed a nyálkahártyáját. Mekkora a baba? Mert ha nagyobb már és náthás és nem tudja kifúni akkor hsználj sterimar-t.
Védőnődtől vagy az orvostól kérdezd meg hogy napi mennyi a megengedett orrszívás, nehogy vérezzen az orra.
2/7 anonim válasza:
Sterimar fellazítja a trutyit, szerintem hasznos. Ha nagyon folyik az orra, nyugodtan lehet szükség szerint porszívózni, illetve akkor is kell, ha be van dugulva. Legalább napi 4 orrszívást javasolt a doki nekünk.
3/7 anonim válasza:
Annyiszor porszívózd, ahányszor szükséges. Ezt úgy is hallod a baba légzésén, ha szürcsög v. látod, hogy váladékos, akkor szívd. Csak mindig használj orrcseppet fellazításként. Én sima sóoldatot használok, mert még nincs 3 hónapos a babám és a gyerekorvosom szerint orrsprayt / azt hiszem a sterimar az / náluk még nem szabad alkalmazni, mert félrenyelheti és fulladást okozhat.
4/7 A kérdező kommentje:
2 hónaposak vagyunk és náthásak. a doki javasolta a sterimart de te azt irtad 3 hó alatt nem adható, nem értem miért mert csak sima sós viz.
2008. ápr. 4. 11:41
5/7 anonim válasza:
Nem a tengervízzel van a gond, hanem azzal, hogy spray. A gyerekorvos mondta, biztos, ami biztos, hallgatok rá.
6/7 anonim válasza:
Mink használjuk a spreyt,de kinyomok kispoha´rba,és cseppentövel teszem a babám orra´ba.Utánna szi´vjuk ki.
Próbáld meg.Annyiszor,ahányszpr szükse´ges.Hallod a babádon hogyan veszi a levegöt.Jobbulást.
7/7 anonim válasza:
Szia!Én használtam a sterymart.Nem kell sokat fújni akkor nem nyeli félre.Mi szívás előtt lazításra használtuk , de utána is fújtunk be picit mert a nyálkahártya nagyin kiszárad a szívástól.Ha egyszer kipróbálod az orrszívót magadon érezni fogod milyen rossz mikor utána száraz az orrod.A babának is ilyen rossz.Ezért fútunk utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!