Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hányszor lehet egy nap orrsziv...

Hányszor lehet egy nap orrszivó porszivózni? kell e sterimár hozzáő v szárazon szivjam?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 4. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor kell színi ha folyik az orra. Ha nem folyik akkor csak kárt okozol vele. Tönkre teszed a nyálkahártyáját. Mekkora a baba? Mert ha nagyobb már és náthás és nem tudja kifúni akkor hsználj sterimar-t.

Védőnődtől vagy az orvostól kérdezd meg hogy napi mennyi a megengedett orrszívás, nehogy vérezzen az orra.

2008. ápr. 4. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sterimar fellazítja a trutyit, szerintem hasznos. Ha nagyon folyik az orra, nyugodtan lehet szükség szerint porszívózni, illetve akkor is kell, ha be van dugulva. Legalább napi 4 orrszívást javasolt a doki nekünk.
2008. ápr. 4. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyiszor porszívózd, ahányszor szükséges. Ezt úgy is hallod a baba légzésén, ha szürcsög v. látod, hogy váladékos, akkor szívd. Csak mindig használj orrcseppet fellazításként. Én sima sóoldatot használok, mert még nincs 3 hónapos a babám és a gyerekorvosom szerint orrsprayt / azt hiszem a sterimar az / náluk még nem szabad alkalmazni, mert félrenyelheti és fulladást okozhat.
2008. ápr. 4. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:
2 hónaposak vagyunk és náthásak. a doki javasolta a sterimart de te azt irtad 3 hó alatt nem adható, nem értem miért mert csak sima sós viz.
2008. ápr. 4. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a tengervízzel van a gond, hanem azzal, hogy spray. A gyerekorvos mondta, biztos, ami biztos, hallgatok rá.
2008. ápr. 4. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mink használjuk a spreyt,de kinyomok kispoha´rba,és cseppentövel teszem a babám orra´ba.Utánna szi´vjuk ki.

Próbáld meg.Annyiszor,ahányszpr szükse´ges.Hallod a babádon hogyan veszi a levegöt.Jobbulást.

2008. ápr. 4. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én használtam a sterymart.Nem kell sokat fújni akkor nem nyeli félre.Mi szívás előtt lazításra használtuk , de utána is fújtunk be picit mert a nyálkahártya nagyin kiszárad a szívástól.Ha egyszer kipróbálod az orrszívót magadon érezni fogod milyen rossz mikor utána száraz az orrod.A babának is ilyen rossz.Ezért fútunk utána is.
2008. ápr. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!