Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti mikor szoktatok teljes...

Ti mikor szoktatok teljes nagytakarítást csinálni?

Figyelt kérdés
tehát nem arra gondolok amit hetente, hanem teljes portörlés, ablakpucolás, stb, tudjátok :D

2013. szept. 6. 12:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenhol , dehát néha kicsit el kell nézni az ilyen dolgokat :) nem ragyoghat mindig minden :)
2013. szept. 6. 15:51
 12/12 anonim válasza:

Kb akkor nagytakarítok, mikor elkap valami takarítási láz. Ez olyan 2 havonta történik meg velem.

Úgy szokott kezdődni, hogy egyik reggel felkelek és baromi koszosnak látom a házat, pedig előző nap még nem így éreztem. Meglátom, hogy poros a polc, valahol van hajszál, az ágy alatt porcicakezdemények, a szőnyeg közelről rápillantva tiszta kutyaszőr. Látszólag tisztaság van, de ha alaposan körülnézek, elkap valami láz és akkor képes vagyok akár éjfélkor nekilátni a nagytakarításnak. De olyan erő szabadul akkor el bennem, hogy képes vagyok 2-3 óra alatt végigmenni a házon, mindkét kezembe ronggyal, mindent lepakolva, áttörölve, épp csak ki nem festek újra. :) Férjem csak röhög rajtam ilyenkor, megszokta már. Én sem tudom, mi kap el ilyenkor. De alapesetben sosincs kedvem takarítani. Mindig úgy kell rászednem magam a hétvégéken, hogy nekiálljak. Még jó, hogy néha elkap ez a láz. :)

2013. szept. 7. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!