Mi a megoldás vízkőfoltok ellen?
Figyelt kérdés
Naponta többször ecettel vagy takarítószerrel kimosom a mosdókagylót, illetve letakarítom a csaptelepet, majd szárazra törlöm, mégis állandóan vízkőcseppek éktelenkednek rajta! Van valami házi praktika, hogy ne rakódjon le a vízkő egy pillanat alatt?2009. nov. 1. 15:14
1/10 igabcsy válasza:
2/10 anonim válasza:
Sajnos a víz keménységétől is függ, hogy mennyire "vízkő cseppes" a csaptelep, kagyló. Ezt nem tudod kiküszöbölni. Takarítani kell gyakran, illetve a vízlágyító készüléket is meg lehet próbálni.
3/10 anonim válasza:
A cif vízkőoldó nagyon jó.Ahogy ráöntöd a vízkövesedett részre rögtön fehéríti is a felszínt.Nekünk bevált.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos vízlágyító vásárlása nagyon távoli cél, de a CIF-et kipróbálom! Az első hozzászólónak köszönöm az érdekes cikket, sajnos sem rend, sem tisztaságmániás nem vagyok, de igazán rám férne :-)
2009. nov. 2. 07:15
5/10 anonim válasza:
Most a cillit-et vettem, szépen lejött mindenhonna. De amit nagyon szeretek az a Domesztos Zéró vízkő, na a régi kádunk hófehér lesz utána és sokáig elég, mert gél.
Bár nálunk lágy a víz.
6/10 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok.
Arra figyelj ha a ciffet veszed akkor rázd sokáig és ha nem hallgat el a hangja akkor nem vizes.Ez is gél tehát ha nem vizes rázhatod akármeddig,ha vizes fölhabzik és elhallgat pár másodperc után.
7/10 A kérdező kommentje:
Kemény a víz, rövid a csaptelep. Ezek olyan adottságok, ami ellen jelenleg tenni nem tudok (sem vízlágyítót nem tudok venni, sem hosszabb csaptelepet). Emiatt olyan takarítószer kellene ami bevonatot képez, hogy a vízcseppek leguruljanak. Most Ciffel próbálkozom, de a Domestost is ki fogom próbálni.
2009. nov. 6. 07:49
8/10 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok.
Hogy állsz a vízkővel?Kipróbáltad a Ciffet?Remélem azért segített valamennyire.
9/10 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Kipróbáltam, nem rossz, de sajnos nem az igazi! Most jön a domestos :-) Ha sikerül megtalálnom a megoldást, megírom majd!
2009. nov. 9. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!