Zuhanytálcát, hogyan tudnám kitisztítani, úgy, hogy ne karcoljam agyon?
Figyelt kérdés
Esetleg valami bevált kíméletes tisztító, fehérítő, fertőtlenítő eljárást tudtok ajánlani?2009. nov. 1. 08:36
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy este körbe Domestosolom, reggelig úgy hagyom. Reggel pedig gumikesztyűben, szivaccsal átdörzsölöm. Ezt csak hetente egyszer, mert rászoktattam a családom, hogy minden zuhanyozás után tusolják le a tálcát így nem lesz nagyon koszos. De attól is függ, hogy mitől koszos. Vízkőlerakódásos, penészes?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vízkő, inkább olyan szappanos, zsíros sárgás lerakódás, ami hagyományos takarítással nem jön le és félek, hogy tönkreteszem a tálca bevonatát. A módszeredet kipróbálom!
2009. nov. 1. 08:51
3/3 anonim válasza:
Ugyanez nálunk is,én mindig domestossal szoktam kitisztítani körömkefével.Nem karcos,sőt inkább csúszik ezért tettem bele csúszásgátló alátétet.Az üveget szoktam cillittel mert az aztán vízkőtöl gazdag szokott lenni egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!