Milyen porszívótok van? Megvagytok vele elégedve? Mi az amit szerettek benne, és mi az amit nem.
Van egy kisebb méretű kínai gyártámányú "Unirex" és egy nagyobb száraz-nedves "Aqua-Vac" is.
Igazából amire valók - port szívni - arra jó. A száraz-nedvest is csak erre használom.
Ja, meg a garázsban van még egy ősrégi, még nagyszüleimtől ránk maradt darab. Az már évtizedek óta nem volt használatban, pedig elvileg működőképes.
Samsung SC7060-asom van. Ez egy hepa filteres csak száraz porszívó.
Azért használok ilyet mert alergiás vagyok, és nagyonmeg vagyok vele elégedve, mert miután kiporszívóztam nem lesz tele a levegő finom porral, ami mondjuk egy közönséges porzsákos porszívóból kijön. Egyáltalán semmilyen (por)szag nincs utána.
6-8 éve használom. Mostanában kezd hangosabb és gyengébb lenni. Gondolom kopnak a csapágyai, de még így is erősebb és halkabb az átlag porszívónál.
Hátránya, hogy a sok szűrőt macerás tisztítani, de azt csak havonta kell.
Az előszűrőt 5-10 percenként üríteni kell, ami durvának hangzik, de nem az mivel az előszűrőben a hajszálak és nagyobb szöszök gyűlnek össze, kis labdává gyúrva, egyszerűen kiborítható a kukába, semmi nel lezs tőle poros.
Nagyon jó a markolatnál elhelyezett fokozat-szabályzó.
Hátrány, hogy az előszűrőtt nem lehet feltenni a hosszú merev porszívócső nélkül, előszűrő nélkül viszont gyorsan megtelik a belső hepa-filter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!