Mit tegyek a macska pisi/alom szag ellen?
Panel lakásban lakom . És az alattunk lévő lakónak cicái vannak . Nem olyan rég költöztek ide,addig nem éreztem semmit szagot , most mióta itt vannak , azóta tömény büdös érződik a fürdőszobából . De annyira hogy hiába van légfrissítőm , átjárja az én fürdőszobám/folyósómat ez a szag .
Gondolom hogy náluk a fürdőben lehet az alom , mert ott szoktam hallani a cica nyávogást .
Most az imént jöttem haza , épp nyitva volt a bejárati ajtajuk,ne mondjam hogy áradt ki a büdős a lakásukból !
Hozzáteszem , imádom a cicákat, míg szüleimnél laktam nekünk is volt benti - kinti is .
Szólni nem akarok a szomszédomnak , de valami megoldást kellene találnom .
Szerintetek ?
Pedig szólni kell a szomszédnak, mert a szag forrását kell megszüntetni. Ha a szomszéd nem tesz semmit, akkor te max. fújklhatod a lakást, de az a szagot nem semlegesíti, csak elfedi egy erősebb illattal. Hosszú távon ez nem megoldás.
És az lesz a legrosszabb, hogy hozzá fog szokni az orrod, és már nem is fogod érezni. A szag meg lassan teljesen betölti a lakásotokat, és beszívja minden szövet, bútorkárpit, ruha, törölköző, terítő, stb..
Igazatok van !
Úgyis szoktam találkozni a csajjal mert egy tárolónk van , majd úgy teszek mintha "hülye" lennék és megkérdezem hogy ő nem szokta érezni mert marha büdi van ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!