Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hol tartjátok a konyhában a...

Hol tartjátok a konyhában a szemetest?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnél azt láttam, hogy bent van a kuka a szekrényben. Ez csak nekem fura?
2013. aug. 15. 20:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Az ajtó mögött :)) A fal és a rendesen kinyitott ajtó között pont akkora hely van,hogy a kuka befér + a söprű is ott van.
2013. aug. 15. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Az ablak alatt,mert éppen ott van hely .Kéznél van,nem kell ezt dugni,ez is konyha kelléke .Pedálos ,lezárható tetővel .Praktikusabb ,mint nyitogatni még egy ajtót is .
2013. aug. 15. 22:01
 13/20 anonim ***** válasza:

A földön a sarokban.

Anyámnál van a szekrényben, ő ragaszkodik hozzá, hogy annak ott kell lennie. Hát, szerintem ott elég gusztustalan.

2013. aug. 15. 22:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát akkor én valami csodabogár lehetek, én valahogy nem tudnám a szekrényben tárolni, ne haragudjatok meg, de nekem attól olyan "koszos" érzésem lenne tőle, vagy nem is tudom hogy mondjam. Mondjuk az a mosogató alatti ajtóra szerelhető még egészen praktikusan hangzik. :)

Nálam a konyhaajtó mögött van, de nem látható, mert az ajtó mindig tárva nyitva.

2013. aug. 15. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
A pult alatt, lábnál, és csakis pedálos. El sem tudnám képzelni máshogy. Ha épp szétválasztottam pár tojást, akkor tojásfehérjés kézzel nyitogassak egy szekrényt, hogy hozzáférjek a szemeteshez? Nem pazarolnám emiatt a vizet :)
2013. aug. 15. 23:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: én pl. amikor sütök-főzök, akkor előre kiteszek pár papírkéztörlőt, és egy kis szemeteszsákot is a keletkező hulladéknak (pl. tojáshéj). Feltöröm a tojásokat, megtörlöm a kezem és kidobom a kis zacskót, ha tele van. Lehet, hogy ez mondjuk másoknak pazarlás vagy időigényes, de mi egyébként is szelektíven gyűjtjük a hulladékot, mert ahol élünk külföldön ott így mérföldekkel olcsóbb a szemétszállítás (fém, műanyag, élelmiszer, üveg...), szóval egyszerűbb rögtön szétválogatnom.

Nekem inkább a kuka látványa visszataszító és "koszos érzetet keltő" a konyhában, ezért van a szekrényben, és ajtónyitásra nyílik a fedele. Mellette a tisztítószerek vannak.

2013. aug. 15. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Már csak azért is a szekrényben van a csap alatt, mert nekem amerikai konyhás a lakás, és a konyhabútor is szobabútor jellegű, és nem bírnék elnézni egy szemetest.
2013. aug. 15. 23:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekünk egyelőre egy elég ideiglenes konyhánk van, de a rendes szemetes a sarokban, a 3 szelektív kuka a szekrényben, a szerveshulladék edénye a konyhapulton (majd ki kell találnom valami jobb helyet véglegesnek), utóbbit nagyon gyakran kivisszük.
2013. aug. 16. 00:23
 19/20 anonim ***** válasza:
A mosogató alatt, a szekrényben. Anyuéknál is.
2013. aug. 20. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyobb kukánk van,azt hiszem 70l-es , a konyhában van ahol elfér :) nekem nem szimpi a csap alatti szekrényben :) meg a főzéstől sok szemét van mindig , szóval mindig vihetném le
2013. aug. 30. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!