Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit sikerült már kimosnotok?

Mit sikerült már kimosnotok?

Figyelt kérdés
Mármint akaratotokon kívül? Pl zsebkendő már nyilván sokaknak maradt benne. de én múltkor egy csomag rágót is az egyik nadrágban hagytam...Nektek előfordult hasonló? A rágó szerintetek így szétázva árthatott a mosógépnek/ruhának vagy esetleg a ruha viselőjének?
2009. okt. 27. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült egyszer egy doboz cigit is kimosni
2009. okt. 28. 11:54
 12/16 anonim válasza:
100%

A mamám egyszer a papám igazolványát és busz bérletét

anyukám pedig mosott már csavarokat, iratokat, hajgumit, kicsi hajcsatot, hullámcsatot, rágót, cukorkát, pénzt, cukrospapírt

2009. okt. 28. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer sikerült kimosnom egy kakaóscsigát. A gyerekem a dzsekizsebébe tolta a suliudvaron. Este ment a mosógépbe, de a zsebeket sajna nem néztem meg.

Újra kellett mosni mmindent, de nem lett "maradandó" kár.

2009. okt. 31. 11:19
 14/16 anonim válasza:

Utolsó tetszett :))

Rendszeresen mosok papírzsepit, csavarogat, csavarhúzót, néha elemeket, rágót, egy két játékot.

A múltkor szöget mostam, rendesen megkaristolta szegény gépet, de jól bírja, attól függetlenül, hogy 22 éves automata.

2009. nov. 5. 13:40
 15/16 anonim válasza:

Én egy falat húst mostam ki. Kisfiam az iskolában ebédelt, és szegényem nem bírta elrágni, hát egy óvatlan pillanatba kivette szájából és a zsebébe dugta.

Amikor előkerült, nem is igazán tudtam mi az....

Míg el nem mesélte az esetet. Azóta már találtam hasonló dolgokat, de nem mostam ki, mert jobban odafigyelek.

Egyébként a kakaóscsiga sem volt rossz.Ha-ha-ha....

2009. nov. 11. 12:28
 16/16 anonim válasza:

Profi pénzmosó....

Így kell ezt csinálni. Biztos nem csukták még ezért börtönbe.

Ha-ha-ha

2009. nov. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!