Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit sikerült már kimosnotok?

Mit sikerült már kimosnotok?

Figyelt kérdés
Mármint akaratotokon kívül? Pl zsebkendő már nyilván sokaknak maradt benne. de én múltkor egy csomag rágót is az egyik nadrágban hagytam...Nektek előfordult hasonló? A rágó szerintetek így szétázva árthatott a mosógépnek/ruhának vagy esetleg a ruha viselőjének?
2009. okt. 27. 15:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A papírzsebkendő az többször volt.Mostam már ki papír 10.000 forintot.(szerencsére a zsebben maradt,és nem szakadt szét,elég volt csak megszárítani,és tiszta,ropogós bankó lett)Mostam ki cukrot,rágót,személyi igazolványt(a régi barna könyveset. Az félig szétázott,és a fénykép is lemosódott,így kicserélték.Egyszer véletlenül kimostam a nadrágot mobiltelefonnal is.leöntöttem a nadrágomat vörösborral,és gyorsan bevágtam a mosógépbe,hogy kijöjjön a bor,de nem néztem meg a zsebeit..A telefon is szép tiszta lett,csak éppen nem működött többé..
2009. okt. 27. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer a buszbérletemet mostam ki, 500Ft-ost, és 1 öngyújtót:D a sálamat tegnap szedte szét a gép dugulás lett a vége.. szerelőt kellett hívni..
2009. okt. 27. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a munkahelyi névkitűzőmet mosom ki rendszeresen. Elég jól bírja!
2009. okt. 27. 15:14
 4/16 anonim válasza:
33%

tegnap betettem a macskámat, mert nagyon piszkos volt, darabokba jött ki a lelkem, de ez nem állatkínzás ugye?? ne szóljatok senkinek, nem vagyok felkészülve a sittre!!XD

Csak megakartam fürdetni, nem tudtam hogy ha 100 fokon mosom ki akkor ez lesz, az elején olyan jólérezte magát, még szívószálat is adtam neki....

2009. okt. 27. 15:25
 5/16 anonim válasza:
40%

persze csak vicc volt:)

röhögtetek ugye?

2009. okt. 27. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem igazán nevettem a macskás viccen:(

Én pénzt mosok ki rendszeresen,és rágót.A rágóval nincs gond mert a csomagjában marad,csak hát utána nem tanácsos megenni:)

2009. okt. 27. 15:28
 7/16 anonim válasza:
26%

mi igenis jól szórakoztunk rajta

mi nem volt vicces?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

mond meg

2009. okt. 27. 15:33
 8/16 anonim ***** válasza:

ma 15:25

hát ez nagy volt xD

anyukám már profi pénzmosó :D komolyan mondom, szerintem hó elején bedobja a fizetését a mosógépbe és csak részletekbe mondja meg :D vagy nem tom :D meg nálunk csavarok is gyakoriak még :P apukám "miatt"

2009. okt. 27. 16:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
telefont de nem lett baja csak megkopott.
2009. okt. 27. 18:34
 10/16 anonim ***** válasza:

pénzt (aprót), név kitűzőt rendszeresen, zsepit hál istennek még nem, ara vigyázok nagyon. A legemlékezetesebb, és legdrágább mosásom kb. 2 hónapja volt, sportcipőmet tettem a gépbe (ahogy évek óta mindig, minden sportcipőt), elöltöltős a gép, egyik fordulatnál a cipő orra beakadt a dob peremén levő gumiba, mosás végéig úgy maradt. A cipő orrát szétnyírta a dob széle, kuka lett a vége. (alig pár hónapos, jó drága cipő volt, és imádtam :-(

Azóta vettem mosózsákot ;-)

2009. okt. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!