Mit sikerült már kimosnotok?
tegnap betettem a macskámat, mert nagyon piszkos volt, darabokba jött ki a lelkem, de ez nem állatkínzás ugye?? ne szóljatok senkinek, nem vagyok felkészülve a sittre!!XD
Csak megakartam fürdetni, nem tudtam hogy ha 100 fokon mosom ki akkor ez lesz, az elején olyan jólérezte magát, még szívószálat is adtam neki....
persze csak vicc volt:)
röhögtetek ugye?
Nem igazán nevettem a macskás viccen:(
Én pénzt mosok ki rendszeresen,és rágót.A rágóval nincs gond mert a csomagjában marad,csak hát utána nem tanácsos megenni:)
mi igenis jól szórakoztunk rajta
mi nem volt vicces?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
mond meg
ma 15:25
hát ez nagy volt xD
anyukám már profi pénzmosó :D komolyan mondom, szerintem hó elején bedobja a fizetését a mosógépbe és csak részletekbe mondja meg :D vagy nem tom :D meg nálunk csavarok is gyakoriak még :P apukám "miatt"
pénzt (aprót), név kitűzőt rendszeresen, zsepit hál istennek még nem, ara vigyázok nagyon. A legemlékezetesebb, és legdrágább mosásom kb. 2 hónapja volt, sportcipőmet tettem a gépbe (ahogy évek óta mindig, minden sportcipőt), elöltöltős a gép, egyik fordulatnál a cipő orra beakadt a dob peremén levő gumiba, mosás végéig úgy maradt. A cipő orrát szétnyírta a dob széle, kuka lett a vége. (alig pár hónapos, jó drága cipő volt, és imádtam :-(
Azóta vettem mosózsákot ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!