Bp belvárosiak! Ti hogy bírjátok ezt a retket?
1 éve költöztem be a 7. kerületbe, egy szép, fényes, óriási polgári lakásba, tele ablakokkal (120 nm2). Azthittem beköltöztem álmaim otthonába, de ez a mocsok, ami itt van, egyszerűen kikészít! napi 2x törölhetném a port! Pedig a városliget mellett vagyok közvetlenül. Az erkély, ahogy kinéz, az valami botrány, naponta felmosom, és mégis ha este kiállok, koszos lesz a talpam! Megpucoltam ezt a rengeteg ablakot 1 hete, és most minden ugyanúgy néz ki! Minden nap felmosom a követ, port törlök, levesszük a cipőnket, mégis koszos lesz a felmosóvíz! Egyszerűen ez a mocsok megkeseríti az életemet :( Tippek, trükkök azoktól, akik régóta belvárosban élnek? Hófehér bútoraim vannak, és a polcok is magasfényű fehérek, és a kosz egy nap után látszik rajta! A friss levegő hiányáról már inkább nem is ejtenék szót. Azthittem itt a liget kompenzálja ezt, de úgy tűnik, nagyon nem :(
Fél éve már, hogy több időm van takarításra, napi 1 liter hipót elhasználok, és a pohár most telt be, mert éjjel egy svábbogár slisszolt a nappalimban, a fürdő előtt! Az írtók már úton vannak. Én ezt annyira nem értem, ez egy jó, igényes környék, jó lakókkal, mit keresnek itt a svábbogarak?!
nem vagy te túlontúl tisztaság mániás?
érdekes pl nálunk ink csak a porcicák vannak, azok a szöszgolyók ami már alapos felmosás után is 1 órára már ott gurul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!