Milyen mosóport vagy gél vagy kapszulát vegyek hogy a ruháim szép fehérrek legyenek? Színesekhez német Arielt folyékonyt vagy kapszulát használok az jó. A fehérekhez még nem találtam meg az igazit most épp Persil kapszula van.
Weiser Rise-ről esetleg valaki véleményt
???
Fehérekhez az ariel mountain spring mosópor a legjobb.
Tökéletesen fehérít és minden foltot kiszed.Én is jártam hasonló cipőben mint te rengeteg mosószert kipróbáltam de eddig ez vált be a legjobban.
Igen, fehérekhez a por a legjobb mosószer.
Gélből tudom javasolni a DM saját márkás DM Denkmit White Sensation mosógélt, illetve a Lidl-s Formil White gél talán még a DM-esnél is jobb. Én gélből a fehér ruhákhoz ezekkel voltam megelégedve.
Szeretem az Arielt, puhák a ruhák tőle, jó az illata, de igazából sajnos nem fehérítenek, így csak colort veszek Arielből, mert a DM-es és a Lidl-s jobban bevált.
Amúgy lehet kapni a DM-ben ilyen kis tasakban fehérítő port, nagyon olcsó. Ha jól emlékszem 100-200Ft-os tétel. Mondjuk nem tudom hány adag, lehet csak 1-2 mosásra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!