A Müllerben jobb minőségű mosószert/öblítőt kapok? (Persil/Ariel, Silan/Lenor/Coccolino)
régen volt különbség, de már több éve totál egyforma az EU-ban az összetétele. valamint ez is olyan mint bármi más tömegtermelésű cucc, csak dobozt váltanak a gyártáskor és ugyanazt töltik bele.
de legegyszerűbb ha összehasonlítod a dobozon található összetételt és az anyagok sorrendjét.
Ez a beszerzéstől függ.Meg kell nézni hol gyártották.
De már sokszor az sem igaz .Az a biztos,amit kint veszel meg .Maguknak nem szállitanak silányat .
Nemrég vettem a Müllerben Lenor Color mosógélt, Vernel kék (magyar Silan német változata) és Softlan kék öblítőt.
Először is a magyar Silan öblítő sosem vállt be nekünk. Egyszerűen nem volt illata, hiába reklámozták állandóan, hogy megújult.
A Vernel külföldi változat már sokkal jobb, de valahogy többet vártam tőle: enyhe illata van, bár az tarós.
Ami nagyon bevállt, az a Lenor color mosógél és a kék Softlan öblítő: hihetetlen intenzív illatúak a ruhák, a legjobb amit valaha tapasztaltam.
A Softlan egyetlen hibája, hogy szerintem kevésbé puhít, mint például a kék magyar Lenor.
Jelenleg a két kedvenc öblítő:
magyar kék Lenor: nagyon puhít, de nem annyira intenzív illat.
Softlan kék: nagyon erős jó illat, de kevésbé puhít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!