Nektek, hogy van időtök mindenre? Pl: mosni, főzni, ruhát hajtogatni, takarítani, füvetnyírni. És mindezt egy nap. Nekem sehogysem megy. Mit csináljak?
"Rém egyszerű oka van:
ha már egyszer kivettem a hűtőből a felvágottat, margarint és a salátát, akkor teljesen mindegy, hogy két szelet kenyeret vagy 4-et esetleg 6-ot kenek meg."
Megtanulhatnál szöveget értelmezni. Itt nem arról volt szó, hogy együtt reggeliznek és mindenkinek előre megkeni egy ember a szendvicset, mert ez teljes mértékben logikus.
Itt arról volt szó, aki minden reggel azért kel korábban, hogy a 18 éves nagy ló gyerekét/férjét kiszolgálja reggelivel, mindegy hogy az éppen szendvics vagy rántotta és attól függetlenül, hogy ő maga amúgy akkor kelne-e vagy eszik-e.
Ha nekem a jó édes anyám azért kelt volna 18 évesen fél órával előbb, mert nekem letört volna a kezem ha egy büdös szendvicset meg kell csinálnom magamnak az iskolába, hát szégyelltem volna magam rendesen. Az ember ennyi idősen már megcsinálhat egy ilyen apróságot magának, a szülei meg dolgoznak eleget és elég fáradtak, megérdemlik azt a kis plusz alvást, szerintem.
Nekem is volt olyan kapcsolatom mint a #24-nek.
A pasas krumplit sem volt képes hámozni, hagymavágástól nyafogni kezdett, hogy ettől könnyezik, és még az asztalon se volt hajlandó összepakolni. Persze az anyja, meg két lánytestvére csinált mindent.
Őszinte leszek, és nyugodtan lehet pontozni. Egy bejárónő 15-20.000 Ft egy hónapban, és rengeteg értékes időt képes megtakarítani az embernek. Nem kellene sajnálni kiadni ezt az összeget -lehet kevesebb is, kevés munka átvállalásával-, és sokkal jobb a családnak is, mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!