Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A kádban nagyon lassan folyik...

A kádban nagyon lassan folyik le a víz. Mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
Milyen szer jó rá? Vagy szét kell szedjem?
2009. okt. 17. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Tegyél bele benzint és hagyd hatni pár órát majd forró vizzel öblítsd le! --->nem kamu mi is megcsináltuk és sokkal jobb lett!!!
2009. okt. 17. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Csavard le az elejét. Valószínűleg a szűrőn már fönnakadt jópár dolog és az gátolja a normális vízfolyást.
2009. okt. 17. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj,de ezt muszáj: húzd ki a dugót! :D:D
2009. okt. 17. 16:45
 4/7 anonim válasza:

Az összefolyóba drótot dugni, huzigálni, és ha nem jó, akkor mesterkurzus...

Ki kell bontani a csempét ott, ahol van a lefolyó, azaz azzal egy vonalban. Ha szerencséd van, ott a szifon, a lefolyó alatt, (normális esetben ez pl a mosdóknál szemmel látható, hisz kint van, az ezért egyszerűbb is, azt le kell szerelni, és kitakarítani.

Ha nincs ilyen, szétkapni a csövet, drótozni, szifont építeni a cső és a lefolyó közé, és mindenki örül! Jah! Érdemes, ha már ki van berhálva minden, minél nagyobb PVC csőre cserélni a lefolyó csövet az összefolyóig. Min 50-es!

2009. okt. 17. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kezd eldugulni a lefolyó...

Ilyenkor én "Duguláselhárító folyadékot" szoktam beleönteni, egész éjszakára benne hagyom reggel forró vízzel leöblítem és utána megint remekül lefolyik a víz!

Próbáld ki!

2009. okt. 17. 18:31
 6/7 anonim válasza:
Tiret. Hatásos. :) És nincs szükség szétszerelésre.
2009. okt. 18. 17:51
 7/7 anonim válasza:
Ha kertes házban laksz akkor ki kell szivattyúzni a derítőt.
2010. ápr. 18. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!