Miért folyik a mosógép?
Észrevettem, hogy mosáskor alulról folyik a víz. Ki kellett kapcsolni. Valakinek volt már ilyen? Mi okozhatja ezt?
Az biztos hogy nem vízköves, viszont láttuk, hogy a csapágy tönkrement kissé, ezért zörög forgáskor, de ehhez lehet köze?
Nálunk is volt ilyen. AEG mosogépünk van, hét éves.
Nyikorog, csapágyas, de azt mondta a szerelő, ha elromolna miatta, ki kell dobni, nem érdemes megcsináltatni.
Folyt alul, és a szakszervizes semmiféleképpen nem akart rájönni mi okozhatja. Lassan az egész mosógépet kicseréltük, mire megelégeltem, hivtam egy elektromérnök végzettségű mosogépszerelőt, aki miután szétszedte, észrevette, hogy a bejövő viznek a csöve, ami bordás, a bordáknál megrepedt. Folyamatosan csöpögött hátul a fém részekre. Azt mondta nagy szerencsénk van, hogy nem lett zárlatos az egész gép. Nem is használhattam a gépet, mig ki nem cserélte. Örültem is ezerrel.
Így van, sok mindentől lehet: szimering, elöregedett, megrepedt műanyagcső, elhasználódott tömítés, stb.
Nem lehet konkrétan megmondani, hogy itt mitől van, látni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!