A hypo-t lehet szórófejes adagolóval használni? Nem jelent veszélyt?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 12:38
1/9 anonim válasza:
Nekem is eszembe jutott pár hónapja, hogy szórófejesbe rakjam, és teljesen jó. Hogy érted a veszélyt amúgy? Én mondjuk fürdőszobában használom a kád, wc, mosdó takarítására, meg ha valami felületet kell befújni, már fújtam a konyhában is. Szerintem bátran tedd bele, sokkal praktikusabb, eddig nem volt semmi gáz.
2/9 anonim válasza:
Ne magadra fújd,és ne szagolgasd,akkor nem lesz semmi baj.
3/9 A kérdező kommentje:
köszi!
én is így gondoltam
meg ott van a szavo
ugyan az a hatóanyag és szórófejes tehát nem jelent semmi veszélyt csak 20-ad annyiba kerül
2013. júl. 5. 13:58
4/9 A kérdező kommentje:
mármint a hypo
2013. júl. 5. 13:59
5/9 A kérdező kommentje:
a hypo emellett még nagyon jó szagtalanító is?
jól tudom?
2013. júl. 5. 14:04
6/9 anonim válasza:
arra inkább az ecet.hypo max akkor, ha a szag oka bomlástermék, ami a fertőtlenítés hatására elpusztul
7/9 A kérdező kommentje:
akkor a vizeletre tökéletes
2013. júl. 5. 14:31
8/9 anonim válasza:
Vizeletre az a tökéletes, ha rászoktatod a párodat, hogy ülve végezze a dolgát.
9/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet.Épp tegnap fújtam be szórófejes flakonból tömény hipóval a mennyezetet mert beázás miatt penészedni kezdett.
Nem történ a penész eltünésén kívül semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!