Milyen eszközökkel mostatok már le penészt falról? Ami nem ecset, teddy henger és szórófejes flakon. Akár amit otthon raktatok össze.
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 14:47
1/5 anonim válasza:
én csak flakonnal, valami SIL vagy mi volt a neve a szernek, és ronggyal kellett letörölni
mással én nem merném, mert csak elkeni az ember, szóval penészölő szer nélkül kár piszkálni
2/5 A kérdező kommentje:
Én gondolok itt pl.:felmosóra,vagy partvisra erősített anyagdarabra persze valamilyen penészeltávolító szerbe áztatva. És így letörölni a penészt a falról,de kíváncsi lennék,hogy valakinek van-e jobb ötlete?
2012. júl. 21. 15:13
3/5 anonim válasza:
Meg kell keresni és megszüntetni azt a tényezőt ami a penészedést okozza.
Nálunk ez egy toldásnál szétcsúszott vízvezetékcső volt a fal másik oldalán.
Vízszerelő kijavította, aztán nem volt penész.
4/5 anonim válasza:
a penészölőben hypó a fő alkotó, próbáld azzal és ecsettel
5/5 anonim válasza:
Ami nagyon jó, az a flakonos penész irtó. Fehér falra fújtam, szinte percek alatt kifehéredett. De hypóval is megpróbálkozhatsz. Ablaktisztítós flakonból fújd rá a penészes részre. A lemosást annyira nem ajánlaná, mert még jobban felázhat a festék, és befelé és jobban terjedhet a penész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!