Aki használja annak mennyire vált be a w5 általános tisztítószer?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 16:39
1/9 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált a háztartásban, mindenre jó tényleg! Nyugodt szívvel merem ajánlani, ja és még az illata is meglehetősen jó! :)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi!
és melyiket használjátok
az active blue-sat a citromosat vagy az aloe verásat?
2013. júl. 4. 18:32
3/9 anonim válasza:
Nekünk is bevált.A kéket használjuk
Mindenre jó,az illatát is szeretem és nem drága
4/9 anonim válasza:
1.vagyok:)
mi a citromosat használjuk, de most kéket vettünk, megnézzük az milyen:)
előbb épp az ablakokat mostam le, a vízbe w5 tisztítószert tettem, szép tiszták lettek :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi!
azt hiszem hogy holnap megveszem rögtön
2013. júl. 6. 00:03
6/9 anonim válasza:
én is szeretem nagyon. A citromosat használom.
7/9 A kérdező kommentje:
megvettem és nagyon de nagyon jó
köszi a válaszokat!
2013. júl. 6. 23:23
8/9 anonim válasza:
Egyébként az összes W5 termék nagyon jó. Már régóta az ablaktisztítójukat is használom és legutoljára,amikor elfogyott gyorsan kellett vennem ablaktisztítót és Clint vettem. Hááát alig várom,hogy elfogyjon, annyira rossz. A közelébe sem jön a W5-nek. A fürdőszobatisztítót is szeretem, az is szuper.
9/9 A kérdező kommentje:
és mi a helyzet a 1,5 literes w5 klórtartalmú zselés tisztítószerrel?
mennyire hatásos?
2013. júl. 7. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!