Vannak itt olyanok, akik kizárólag a mosógolyót használják gépi mosáskor? Milyenek az ezzel kapcsolatos tapasztalataitok?
A 21. komment kinek szólt? Valamelyik hozzászólónak vagy a kérdezőnek?
Mindenesetre az jó, ha örülsz. Esetleg te vagy a #3?
Ilyen nehéz belátnod, hogy éppen te mekkora butaságokat írtál - aki azt sem tudta, hogy mire vonatkozik a kérdés? Látom, nehéz belátnod, olyannyira, hogy nem is tetted meg.
Az pedig, hogy több regisztrációt készít egy személy a www.gyakorikerdesek.hu oldalra és úgy írja a kommenteket, mintha több hozzászóló volna, az egyik legnagyobb butaság.
Szia!
Elkezdtem olvasni, miket írtak neked. Egy idő után feladtam, bár pár mosolyt azért előcsalt belőlem :)
Én egy kirakodóvásáron vettem egy ilyet, mert a sógornőm dicsérte. 1000 Ft volt, állítólag 500 mosásig van hatása, mivel ez az összeg kb egy pizzára és egy üdítőre elég, úgy voltam vele, többször úgysem veszek egy éven belül, ha pedig nem ér semmit, akkor úgysem veszek soha többé.
Kérdeztem, hogy kell-e hozzá mosószer. Azt mondta a nő, hogy a mindennapi, egyszer használt dolgokhoz nem kell, a fhérneműhöz, törölközőhöz, szennyezett ruhákhoz kell mosószer, kb fele annyi. Nos, én egyszer tettem bele (épphogy) hordott dolgot, pl egy pólót, egy nadrágot, vagy párnahuzatot, stb, amin látható kosz nincs és nem bűzölög. Igazából azt tapasztaltam, hogy (mivel öblítőt se használtam) nem lettel túl frissek a ruhák. Mivel nem volt látható kosz, azt nem tudom, hogy kiszedte-e. Ezután kipróbáltam, hogy kevés mosószer+golyó, ekkor az illat és az érzet jó volt, de pl a fehérneműkhöz nem volt elég. Pl a melltartóból se jött ki a dezodorcsík, a zokni talpa is szürke maradt. Viszont egyvalamire jó volt: a férjem munkásruhái mindig piszkosak maradtak, akármennyi mosószert tettem bele, nem retkesek, csak ami megfogta őket (pl olajfolt, földfolt, fű) az halványan bennemaradt. Na de mosógolyó+normál adag mosószer+hosszú program: tiszta melóscucc! Erre használom azóta is.
Szia!
Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat!!!
Amikor idekattintottam a weboldalra és láttam, hogy ehhez a kérdéshez új válasz érkezett, azt gondoltam, hogy megint az előző hozzászóló írt, így még jobban örültem, amikor megláttam, hogy végre egy számomra értékes válasz érkezett.
A korábbi reagálások után ez egy nagyon kellemes élmény volt, nem is tudod, hogy mennyire.
Még egyszer köszönöm a választ és a részletes infókat.
Azt nem csodálom, hogy az előző sok reagálást és az azokra írt válaszaimat nem győzted végigolvasni. ;-)
"Az pedig, hogy több regisztrációt készít egy személy a www.gyakorikerdesek.hu oldalra és úgy írja a kommenteket, mintha több hozzászóló volna, az egyik legnagyobb butaság."
Valószinű........
"Mindig lesznek ilyen provokátor típusok, akik csak azért írnak ki kérdést, hogy lekezelő, felsőbbrendű, öntelt stílusban legyen kivel vitatkozniuk hülyeségekről. Van akit ez tesz boldoggá, valóban nagy az Isten állatkertje ;-)"
- a fentebbi kommentet írta a 23. reagálásban valaki.
Válaszom:
Mindig lesznek ilyen provokátor típusok, akik csak azért reagálnak egy kérdésre, hogy lekezelő, felsőbbrendű, öntelt stílusban legyen kivel vitatkozniuk a hülyeségükről?
Remélem, hogy nem.
Látod, 23-as reagáló, nem megy ez neked. Azokat a kifejezéseket kezded használni, amelyeket én használtam korábban, hiszen már látod, hogy az intelligenciád és szókincsed rendkívül gyatra, így másolni próbálod az intelligenciát. Jelzem, hogy az nem fog neked menni. Próbálod az én szófordulataimat használni, hát ennyire dedós hogy vagy képes lenni? Azért, mert csak ennyire vagy képes, de ez igazából már képtelenség. Képtelen vagy önálló gondolatokra.
Írtad: "nagy az Isten állatkertje". Ó, csak nem egy újabb hihetetlenül ócska szöveget olvashattunk tőled?
Mi lenne, ha nagyon megerőltetnéd azt a 0,1 agysejtedet és előhúznál a rosszindulatúságod hatalmas bugyrából valami igazán kemény beszólást?
Másrészt a "nagy az Isten állatkertje" szöveged tartalma rám nézve cseppet sem sértő. Nagyon szeretem és tisztelem az állatokat, ahogyan az amerikai őslakosok, nyugodtan nevezem ŐKET testvéreimnek.
Téged viszont nem foglak baromnak, féregnek, csúszómászónak nevezni, mert az igazán sértő lenne a barmokra, férgekre, csúszómászókra nézve!
Hiába erőlködsz, hiszen érzed már a kezdetektől te is, hogy nagyon alulmaradtál értelmi, szellemi és verbális szempontból is.
Azért hozakodtál elő a kisebbrendűségi érzés fogalmával, mert tudtad, hogy neked az a bajod és jól érezted, hogy nemsokára erről is szó lesz.
Valószínűleg sokan mondták már neked azt, hogy a kisebbrendűségi érzésedet próbálod ellensúlyozni ezzel a rosszindulatú magatartásoddal, viselkedéseddel. Nem fog menni, mivel a problémát a gyökerénél kell orvosolni. A kisebbrendűségi érzéseddel fordulj szakemberhez inkább; a saját érdekedben és persze a társadalomra is tekintettel lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!