Mi lehet a baj? Elromlott a hűtöm?
Figyelt kérdés
Önolvasztos a hűtöm.A hátlapján megolvadt víz,egy kis lyukon elfolyik.De sajnos azt vettem észre,hogy a víz nem befele,hanem kifele folyik.Ha elvan dukulva a lyuk,akkor mit tegyek vele?Van hozzá egy kis müanyag"izé",azzal próbáltam kipucolni,de sajnos kevés sikerrel.2009. okt. 11. 01:13
1/3 anonim válasza:
A kondenzációs víz levezető lyuka. Levezet egészen, a hátul kompresszor tetején lévő párologtató műanyag tálkáig.
Fogj egy drótot és szurkáld meg vele , dugulás van(kosz,papircafatok.stb.) és a kis műanyag tisztítóka nem ér le dugulás helyéig.
2/3 anonim válasza:
Én is így csináltam!Vékony drót, és semmi gond!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!Én is megpiszkáltam a hűtömön a lyukat(szerintem a szűzességét is elvettem)De a lényeg,hogy nem kifele,hanem már befele folyik rajt a víz:-)Mégegyszer köszi
2009. okt. 12. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!