Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » S. O. S! Elromlott a mosogatóg...

S. O. S! Elromlott a mosogatógépünk?

Figyelt kérdés
Miután bekapcsolom, zúg-búg egy ideig, aztán 1-2 perc múlva elkezd villogni a START gomb, +a mosogatást jelző+az END gomb, és közben nem csinál semmit, vagyis nem mosogat. Próbáltam már azt, hogy 5mp.-ig nyomtam a START gombot, hogy leálljon a program és újraindítottam, de semmi. Só van benne, öblítő is, tabletta is, ki van nyitva a víz, nincs megtömve-pláne, hogy csak a felsőt akarom elindítani-, szóval fogalmam sincs mi lehet a baja. Van valami ötletetek???
2010. szept. 11. 16:37
 1/4 anonim válasza:
Nincs beragadva valamelyik gomb? Esetleg valami rosszul lett beállítva?! Mióta használod a mosogatógépet, ha régóta, akkor elképzelhető, hogy valami folytán meghibásodott. A legjobb lenne ha szakembert hívnál!
2010. szept. 11. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajna nincs beragadva egyik gomb sem... Egyszer már volt vele gond, de azt megszerelték. Azóta nem volt gond, de az más jellegű volt. Évek óta használom egyébként, komolyabb gond nem volt. Ilyenkor egyébként milyen szerelőt szoktak hívni? Van olyan, hogy mosogatógép-szerelő, vagy csak sima háztartási-szerelőt kell hívni? Amúgy kicsit tartok ezektől, mert pár hónapja a mosógépünk ment tönkre, jött a szerelő, közel 20ezer Ft-ért megszerelte, aztán rá 2-3 hónapra újra visszajött a hiba, mi lett a vége? Új mosógép... De most nem szeretnénk új mosogatógépet. Azért köszi a választ!
2010. szept. 11. 17:18
 3/4 anonim válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Ha már korábban is volt vele probléma és ilyen drága a szerelés akkor esetleg érdemesebb lenne újat venni. Manapság már elég jó áron lehet jó minőségű mosogatógépet vásárolni.

2010. szept. 11. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg guglizni,mit dob a gép....pl.:

Indezit mosogatógép szevíz Vas megye----vagy ilyesmi,hátha találsz címet,vagy tel.számot hétfő reggelre.

2010. szept. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!