Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy vesztek ki vorosbor...

Hogy vesztek ki vorosbor foltot anyagbol?

Figyelt kérdés

a kedvenc taskamra borult egy kis vorosbor, mivel mubor a taska, letudtam torolni, de a varras nem drapp szinu mar, hanem voroses...edesanyam azt mondta probaljam meg soval dorzsolni( probaltam tisza szappanal de nem veszi ki)

szerintetek?

2009. okt. 5. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem a fehér hosszúujjú pólómból végül a hypo hozta ki, szerintem az is csak azért, mert az mindent színtelenít. színes cuccra lövésem sincs, úgy emlékszem a vanish oxi actiont ilyesmivel reklámozzák, de szerintem az meg egy humbuk.
2009. okt. 5. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Vanish szappant használj, közvetlenül a foltra! Szinte mindig beválik! Nekem is volt már ilyen a táskámmal, csak a fém rész rozsdásodása fogta be, na azt már nem szedte ki.
2009. okt. 6. 07:28
 3/3 anonim ***** válasza:
tegyél rá sót! biztos hogy ki jön én is kiprobáltam már!
2009. okt. 6. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!