Hogy tisztítsam a szőnyeget? Kiborult a leves és jó lenne ha anyáék nem jönnének rá
Vanish szappanos szivaccsal átdörzsöltem a helyet ahová kiömlött. Utána hajszárítóval kicsit szárítgattam és most szellőztetek úgy hogy a szőnyeget elemeltem a parkettától.
Tudok még valamit tenni hogy még véletlenül se penészedjen?
Mint szülő kérdem: és akkor mi van, ha kiborult? Mindenhol előfordulnak balesetek, hol egy szőnyeg, hol egy pohár bánja. Ezért szerintem nem fognak kinyírni.
Feltéve persze, ha nem szigorúan tilos a fél milliós hófehér perzsaszőnyeg felett levest enni, akkor legjobb esetben is csak gyors halálban reménykedhetsz, mert megszegted a szabályokat.
Nem is azért... csak a kajálást nem a szobában kellett volna intéznem :D
Mindegy, megtanultam. 5 perces evés helyett takaríthattam 1,5 órán keresztül :D
Nem tudom, hogy ezen felül a szüleim mit tudtak volna tenni. Max ha ecetes ollóval kezelik :D
Ja, és az ergo-t rossz szövegkörnyezetben használtad. A jelentése: ennek következtében. Az idegen szavak szótárában a "tehát" is ott van, de ettől még nem használhatod akárhol.
És elhiheted, rimánkodnál egy ilyen "hazudozós, sumákolós" tinédzser gyerekért, mint én.
Na, csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!