Mivel tisztítsam ki a szőnyegemet?
Porszívózd ki jól, utána puha kefével ecettel tisztítsd ki. Ne szivaccsal, mert az nagyon átvizesíti.
A szalmiákszeszt nem ajánlom, mert annak nagyon erő szaga van, a szemedet is irritálja, és nagyon nehéz kiszellőztetni. Zárt térben nem is ajánlom.
Amikor még nem volt mosógép, a szövetholmikat én is szalmiákszesszel tisztítottam, de mindig kint az udvarban.
A leghatásosabb, ha kölcsönzöl egy szőnyegtisztító gépet.
Azzal tudod csak tökéletesen kitisztítani.
Szia!
Én, mikor kutyusom rápisilt a szőnyegre ki akartam tisztítani mosószerrel meg kefével, de féltem hogy szét fogom szedni vele az anyagot.
Szóval inkább felhívtam egy közeli szőnyegboltot, ahol a tulaj azt javasolta hogy hozzuk be az üzletbe és nézzük meg közösen mit lehet vele csinálni.
Teljesen ingyen kijöttek és bevitték a szőnyeget. A tulaj személyesen elmondta, hogy ha neki áltam volna kefézni akkor most nem tisztítani kellene hanem újat venni :'D Egyébként be is számították volna egy új szőnyeg árába ha el akartam volna adni.
Szóval tisztítást javasolt a tulajdonos én beleegyezteme. 3 nap múlva jött a telefon hogy kész, mikor tudják hozni(megint tök ingyen). Mellesleg az ár is kedvező volt + azt mondták garanciális, bármi gond van vagy piszok maradt azt javítják.
Ha jól emléksze a szőnyeg ház neve Kabiri és ilyen bordós sárga a logójuk, ha ez segít megtalálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!