Mindenki minden reggel elrakja az ágyneműt és este előveszi?
Figyelt kérdés
Szerintem ez elég fárasztó. Főleg este mikor fáradt vagyok. Legszívesebben csak eldőlnék az ágyon.2009. szept. 28. 22:44
11/17 anonim válasza:
Mi nem rakjuk el. Nincs ágyneműtartója az ágyunknak. Szépen megigazítjuk, ha vendég jön, akkor van egy nagyon szép ágytakaróm, amit rádobok, de általában becsukom a szobaajtót. Minek menne be a hálóba a vendég?
12/17 anonim válasza:
Mért kell lepontozni hogy ha bevagy ágyazva azért jobb mert nem szarja le a légy??????ez igy igaz
13/17 anonim válasza:
Mi sajnos anyósommal lakunk (még). Ő meg szeret mindenbe beleszólni. Én nem rakom el, nincs annyi idő, reggel, hogy leszedjem, betegyem a tartóba, este kivegyem és megágyazzak.. Nemrég lett kész a szobánk, azt mindenkinek körbemutatta anyósom, és állandóan piszkált, hogy miért nem lehet elpakolni. Hát azért se! :) 3 napig ő pakolta el, azóta nem szól :D
Különben a sajátját sem pakolja el, csak visszacsúsztatja, és rádobja a díszpárnákat.
14/17 anonim válasza:
En sosem teszem el az agynemut,csak eligazitom szelloztetes utan.Ugysem jar be senki oda rajtunk kivul.
15/17 anonim válasza:
Csak megigazítom a paplanomat! :)Főleg, hogy nagyon szép ágyneműim vannak. Jó ránézni.
16/17 anonim válasza:
Én mindig összehajtom, és letakarom valamivel. nekem nincs is ágyneműtartóm mert olyan 2 személyes fa ágyunk van.
De legalább van annyi eszük igy a vendégeknek hogy nem ülnek igy le az ágyra,mert az idegesit hogyha vaaki ráül az én ágyamra a seggével.
17/17 anonim válasza:
Megigazítom, és latakarom ágytakaróval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!