Mit tegyek? Kiborult a szőnyegre a víz!
kislányom pancsizott,és véletlen kiborította az egész kád vizet a padlószőnyegre minden bútor rá van pakolva,képtelenség lenne kivenni a szőnyeget,na meg társasházban lakunk nincs hova teríteni
ez volt tegnap,azóta már száradt sokat de még így is büdös a víz miatt,szellőztettem egész nap felhajtva az alját is de így is érzik.
hát mit tegyek még????
:((
Menj le az alattad lakóhoz és kérj elnézést amiért leáztattad :D
Vegyétek ki a bútorok alól és ha 10 vagy 14 emeletesben laktok kérd meg a gondnokotokat hogy felvihessétek a tetőre. Ott 1-2 óra alatt kiszárad.
A bútorokat és mindent ami a szőnyegen áll ékelj alá valamivel, hogy ne érjen a szőnyeghez, azaz szellőzni tudjon. Utána orbitális szellőztetés. Úgy tudod ellenőrizni
, hogy kiszáradt, hogy a szőnyegre leterítesz egy fóliadarabot a széleit leragasztod szalaggal, majd 24 óra múlva felemeled. Ha alatta nedves a szőnyeg vagy a fólián van pára akkor még szellőztess... Ez a legegyszerűbb, így nem kell semmit mozgatni. Persze ha van plafonig érő bútor akkor szívás van...
bocsánat nem voltam teljesen érthető.
alattunk pince van,földszinten vagyunk szerencsére,annyira nem ázott el,a laminált padló már száraz,a szőnyeg alja nedves még kissé.
és semmiképp nem tudom kiszedni, rá van rakva a bazi nagy ágy meg szekrény,
egyébként nem túl nagy helyen lett vizes,de azért lett..
mindegy holnap úgyis elmegyünk itthonról huzatot csinálok és felhajtom a szőnyeget és ráér szellőzni..csak ez büdős ázott szag zavar,.
ki lehetne ezt sikálni vmi illatos cuccal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!