A Kärcher WD 2.200 száraz-nedves porszívó, vagy takarítógép?
Szeretnék takarítógépet venni, amivel szőnyeget is tudnék folttalanítani, ez a gép alkalmas erre a célra?
Vélemények esetleg akinek ilyen van?
Ez alapból elég jó márka, igaz hogy nem a legolcsóbbak, de nem hallottam róluk panaszt.
Én egyszer kölcsönöztem egy ilyen márkájú takarítógépet szőnyegtisztításra, és nagyon szépen dolgozott. A típusára már nem emlékszem pontosan, de jól levitte a koszt a szőnyegemről, és jó pár hónapig szép tisztán látszódott. Igaz hogy nem varázsolta újjá mert legalább 15 éves padlószőnyegről van szó, de jobb lett mint volt.
alapvetően ez nem takarítógép, mint ahogy írták is. ha kézzel akarod végigsuvickolni a szőnyeget és utána kiporszívózni a vizet, akkor jó.
a takarítógépek nagy nyomással belenyomják a tisztítószeres vizet és ki is porszívózzák azt, a két funkciót külön betudod kapcsolni, akkor simán átnyomatod, aztán kiporszívózod, vagy egyből vissza is szívja amit belenyom. sztem kölcsönözni jobb, mert a szivattyú a habzó szerektől könnyen tönkremegy (vagy leéghet, vagy belerakódik a mosószer és beragad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!