Ha veszelpl wc papirt, vagy cukrot sót lisztet, mennyi darabot veszel belőle?
WC papírból minimum 8 terekcset egyszerre.
Cukrot ritkán veszek, keveset használunk, több kilót csak befőzéskor szoktam. Normál, napi használatra kilónkpént, ahogy fogy.
Mivel a kenyeret magam sütöm, lisztet rendszerint több kilót veszek egyszerre. A Pannonnak vany BL80-as kenyérlisztje, az kapásból 2 kilós. Ezenkívül ritkán megyek ki a boltból legalább 2 kg különféle teljes kiőrlésű liszt nélkül.
Ketten vagyunk a párommal, szóval nem kell sok egyikből sem. Lisztből általában 2-3 kg van egyszerre itthon, cukorból 1-2 kg, búzadarából szintén. Sót mikor, hogy veszek, Horváth Rozi féle jódozott tengeri sót, vagy erdélyi sót használok, ebből maximum akkor van itthon több egy doboznyinál, ha akciós volt, és többet vettem. Olaj van általában két üveggel, mert régen mindig úgy jártam, hogy ha kellett hirtelen, sosem volt, azóta betárazok belőle. :) Egyébként ez is elég sokáig elég, ugyan sokat sütök, de lényegében az iskola miatt (egyetemisták vagyunk) nem sok időm jut főzésre. Két hetente megyünk csak haza, szóval havi kétszer két nap esik csak ki.
Tésztából van sok bespájzolva, mert nagyon tésztás vagyok, de ebből ragaszkodom a minőségi, egészséges fajtához.
Wc-papír: 4-8 tekercse csomag,
cukor: 1kg,
só: 1kg,
liszt: 1-2kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!