Melyik Lenort próbáltad eddig, magyarból és/vagy németből egyaránt? Milyen volt?
Én meg a boltokban a Lenorból csak hármat látok, a kéket (spring), a sárgát (summer) és a fehéret (sensivite)
Mondjuk itt Spar van meg ilyenek. Egyedül a DM-ben látom a floralt.
a tropical fresh-t te hol veszed?
Nekem a tropical jött be nagyon. Most véletlenül mandel milk van itthon, ez nem tetszik. Azaz az illata jó lenne, ha nem menne el gyorsan. Régebben a feketét vettem, elegante, vagy mi a neve, de egy idő után mintha romlott volna a minősége, nem volt annyira tartós az illata mint korábban.
Egyébként én én euros boltban vettem a tropicalt.
a tropical fresh tényleg nagyon jó. átlátszó a flakon és világos mentazöld az öblítő színe.
németből a maya mysticet vagymianeve :) szoktam venni a sárkány centerben. kiváló a minősége, különleges illata van :)
Nem tudom melyik lenorra hasonlít a tropical illata, nekem a nyár frissesége, szabadságérzete jut eszembe róla.
Utolsó, milyen színű amelyiket dicsérted? Csak mert megillatoznám, és szín alapján könnyebben meg lehet találni:)
A nagy kedvencem a régi kék lenor volt! Imádom!!! A one euro-s boltban szoktam venni, ahova ritkán járok.
A másik nagy kedvenc a sima fehér és a fekete, utóbbiból nagyon keveset teszek, fél kupaknyit, mert nagyon erős az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!