A molylepke nem csíp?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 18:50
1/9 anonim válasza:
Nem, csak utálatos, mert mindenhol képes kikelni. Keresd meg, hogy honnan bújnak elő, és mielőbb ki vele, a lepkéket utána már légyszpréjjel is elég ha lefújod, elpusztulnak.
2/9 anonim válasza:
Dehogynem! Sőt, harap is, hatalmasra tudja nyitni a száját, és dupla fogsora van.
3/9 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak üzenem,hogy kíméljen meg a köcsög válaszaitól.A 15 hónapos fiamat,vmi nagyon összecsípte,és nem találtunk se pókot,se szunyog nincs,se hangya,de molylepke az van,ebből kifolyólag gondoltam,hogy megkérdezem.Ehhez mérten válaszolgasson.
2009. szept. 26. 19:46
4/9 anonim válasza:
Na, ez a válaszod tényleg köcsög volt, "kedves" kérdező.
Ott kezdődik a dolog, hogy nem kellene köcsög kérdést feltenni, vagy ha már felteszed, akkor azt is írd oda, hogy miért olyan nagyon fontos ez.
De ha még ennyit se tudsz, hogy egy molylepke nem csíp, akkor hogy mertél gyereket vállalni? Inkább menj vissza az általános iskolába, és vegyél pótórákat biológiából, aztán térj vissza az anyasághoz, mielőtt kárt teszel a saját gyerekedben.
De tudod léteznek ám olyan élőlények is (a pókon, szúnyogon kívül), mint pl. a bolhácska (tudod, ilyen kis fekete izé, ami pattog), ami még csíp is.
Úgyhogy legközelebb ennek függvényében tegyél már fel hülye kérdéseket, jó? Főként a házimunka kategóriába...
5/9 anonim válasza:
Nem,legalábbis engem még ne csípett meg egy sem...de lehet azért volt mert előtte lecsaptam :D
6/9 anonim válasza:
Nem csíp, anélkül is elég ártalmas. Rendkívül könnyű elűzni állítólag. Ilyen a levendula minden formában. Amúgy baromság, anyámnak rengeteg levendulája van kertben és mindig teleteszi zsákocskában stb a házat. Nos, a moly azt is kirágja :,D Én szúnyogirtóval ölöm, Chemotox a tuti. Hiába szúnyog ellen, nekem bevált moly ellen is.
9/9 Dömök Martin válasza:
Alapból nem csíp de zoknin keresztül már engem is megcsípett,csíp majd eláll és viszketni kezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!